Tietoa sivustosta

Yleistä tietoa verkkosivustosta

Kevytyrittajaksi.com on suomalaisille kuluttajille suunnattu verkkosivusto, jonka tarkoituksena on tarjota tietoa itsensätyöllistämisestä kevytyrittäjänä tai toiminimiyrittäjänä.

Sivuston sisällöt on toteutettu yhteistyössä FREE.fi-laskutuspalvelun kanssa. FREE.fi tarjoaa palveluja niin kevytyrittäjille kuin toiminimiyrittäjille. Kevytyrittajaksi.comin lukijana saat hintaedun FREE.fi:n kevytyrittäjyyspalveluun ensimmäiseksi kolmeksi kuukaudeksi.

FREE.fi tekee yhteistyötä Talenom One -palvelun kanssa. Kyseessä on toiminimiyrittäjille ja pienille osakeyhtiöille tarkoitettu laskutus- ja kirjanpitopalvelu.

Kevytyrittäjä tarkoittaa henkilöä, joka työllistää itse itsensä, mutta laskuttaa työnsä verkossa toimivan laskutuspalvelun eli kevytyrittäjäpalvelun kautta.

Kyseessä ei ole virallinen, lain tuntema määritelmä. Kevytyrittäjä on alkujaan markkinointikäyttöön kehitetty nimitys laskutuspalveluiden asiakkaista. Kevytyrittäjällä ei ole omaa y-tunnusta, vaan hän laskuttaa palveluistaan laskutuspalveluyrityksen y-tunnuksella.

Yksityinen elinkeinonharjoittaja – eli puhekielisesti toiminimiyrittäjä tai toiminimi – on henkilö, joka harjoittaa yritystoimintaa omissa nimissään ja omalla y-tunnuksellaan. Jotkut kevytyrittäjäpalvelut mahdollistavat asiakkailleen oman y-tunnuksen. Tällöin kyse on nimestään huolimatta yksityisenä elinkeinonharjoittajana toimimisesta.

 

Mihin palvelua voi käyttää?

Sivuston artikkeleista voi olla sinulle hyötyä, jos:

  • etsit tietoa kevytyrittäjyyden tai toiminimiyrittäjyyden eri osa-alueista
  • haluat vertailla Suomessa toimivia kevytyrittäjien laskutuspalveluita
  • haluat tietää, mihin asioihin laskutuspalveluiden vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota
  • pohdit, kannattaako sinun aloittaa toiminta kevytyrittäjänä vai yksityisenä elinkeinonharjoittajana.

Sivustolla vierailee kuukausittain noin 10 000 kevytyrittäjyydestä tai toiminimiyrittäjyydestä kiinnostunutta suomalaista. Kävijöistä 95 prosenttia tulee sivustolle Googlen hakutuloksista.

 

Vastuuvapauslauseke

Sivuston artikkelien tiedot on kerätty ja koostettu pääosin erilaisten viranomaistahojen, kuten esimerkiksi Verohallinnon ja TE-palveluiden ohjeistusten pohjalta.

Yksittäisiä laskutuspalveluja ja niiden hintoja tai vakuutuskattavuuksia koskevat tiedot on kerätty palveluiden omilta verkkosivustoilta.

Tiedot ovat artikkelien julkaisun jälkeen voineet muuttua. Tarkista ajantasaiset ja voimassa olevat ehdot aina palveluiden omilta verkkosivustoilta, jos harkitset laskutuspalveluun rekisteröitymistä. Emme vastaa artikkelien mahdollisesti sisältämistä vanhentuneista tai virheellisistä tiedoista.

Sivustolta löytyvä laskutuspalveluvertailu pyritään pitämään mahdollisimman kattavana, mutta emme voi taata, että se sisältää kaikki markkinoilta löytyvät palvelut.

 

Ota yhteyttä

Haluatko lähettää palautetta tai löysitkö sivustolta vanhentunutta tai virheellistä tietoa? Sivustoon liittyvissä asioissa voit olla sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen info@kevytyrittajaksi.com.

Jos asiasi koskee sivustolla mainittuja laskutuspalveluja, ole suoraan yhteydessä kyseiseen palveluntarjoajaan.

Verotukseen tai työttömyysturvaan liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Verohallintoon tai TE-palveluihin.

Kevytyrittajaksi.comin artikkelien tekstisisältöjä saa lainata ja hyödyntää rajoituksetta, kunhan lähde on linkitetty asianmukaisesti.